STORITVE

zc4Pri nas diši po svežini, travah in zeliščih. Sredi te skrivnostne narave si lahko pričarate malo drugačen naravoslovni dan, se odpravite na ekskurzijo po poti zdravilnih zelišč, si popestrite vsebine interesnih dejavnosti ali pa preprosto pridete k nam na praznovanje posebnih priložnosti, morda pogostitev ob sklenitvi šolskega leta.
Skupaj se lahko sprehodimo do zeliščnega vrta, se odpravimo po krajši ali daljši zeliščni poti, ob kateri rastejo divja užitna zelišča, v majhni vasici Dragovica si lahko ogledamo ljubiteljski muzej starin tamkajšnjega domačina, pozdravimo domače živali in se priklonimo najstarejši trti na Primorskem. Izpeljemo lahko tudi različne delavnice, denimo priprava čajev, peciva, kruha, eteričnih olj, izdelava mila …
Ponudbo prilagodimo tudi vašim željam in potrebam.

Ponudba Zeliščnega centra Grgarske Ravne

 • PRODAJA IZDELKOV
  Preglejte aktualno ponudbo prodajnih izdelkov Zavoda GOST na Planoti, so.p., ki jih dobite tudi v trgovinici Zeliščnega centra.
 • DELAVNICE IN PREDAVANJA
  Organiziramo delavnice za pripravo čajev, peke peciva in kruha, pripravo eteričnih olj, izdelave mila ipd. ter predavanja o zeliščih, pridelavi in predelavi rastlin ...
 • POGOSTITVE
  Za večje ali manjše skupine pripravimo malice, kosila na osnovi zelišč.
 • VODENI OGLEDI
  Predstavimo vam zeliščni vrt, zeliščno njivo ter zeliščno pot od Grgarskih Raven do Dragovic.
 • NAJEM PROSTOROV
  V najem oddamo večnamenski prostor, ki je primeren za organizacijo različnih delavnic ali srečanj, ter kuhinjo.
 • SUŠENJE SADJA IN ZELIŠČ
  V sušilniku lahko posušite različno sadje in zelišča. Obvezne predhodne najave.

Pokličite na 041 655 789 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in poslali vam bomo ponudbo po vaših željah.

Želite sodelovati pri pridelavi in predelavi zelišč?

Pri Zavodu GOST smo pred dvema letoma pričeli s projektom gojenja in predelave zelišč skupaj z Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica. Ker se je aktivnost izkazala kot perspektivna, smo se odločili, da bomo s to dejavnostjo nadaljevali oziroma jo razširili in poskušali pridobiti večje število akterjev. Z društvi, ki vključujejo osebe s posebnimi potrebami, smo se že dogovorili o sodelovanju. Želeli bi pridobiti tudi sodelovanje večjega števila oseb.